De Ruiter Uden

Maashorst - Uden
Toekomstig aanbod

€ 1.170,- p.m. tot € 1.270,- p.m.

Kenmerken

Woonoppervlak
120 - 120m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Fijn wonen in Uden
Vrij en veilig buiten spelen, genieten van de zon in je tuin of voor je deur. Aantrekkelijk? Maak kennis met Uden de Ruiter. Een groene, kindvriendelijke buurt in een landelijke en natuurlijke sfeer. Hier woon je nieuw en in je eigen groene oase van ruste en ruimte. De nieuwe woonwijk De Ruiter bestaat uit circa 165 woningen, een mix tussen koopwoningen en huurwoningen. BPD Woningfonds biedt 20 huurwoningen aan in Uden de Ruiter.

Huurwoningen in De Ruiter
De huurwoningen liggen in Uden de Ruiter verdeelt over 5 woonblokjes met in totaal 20 duurzame eengezinswoningen. De woningen hebben allemaal een ruime tuin op het zuiden of noorden. Alle woningen zijn qua indeling identiek aan elkaar, er zitten alleen verschillen in rij- of hoekwoning en de vierkante meters van de tuinen. Zie jij jezelf al wonen in deze groene omgeving?

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Ruiter Uden
Woningen
20 van 20 beschikbaar
Huurprijs (p.m.)
€ 1.170,- tot € 1.270,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Maashorst.

Aanmelden